myHBM Professionals

Vind hier uw ACT® partner

Allen zijn gecertificeerd en volgen de jaarlijkse bijscholing waardoor betrouwbaarheid en professionaliteit zijn geborgd door ACT®. Ze dragen ook zorg voor de bespreking van uw rapportage die standaard bij elke meting wordt geleverd. Naast deze zelfstandige ACToren zijn er ook (internationale) bedrijven gecertificeerd. Deze gecertificeerde ACToren werken alleen in-company en worden hier niet genoemd.

Marleen Doodeman is de oprichtster van Momotion. Zij heeft al ruim 15 jaar trainings- en coachervaring. Dit heeft ze kunnen doen in verschillende dynamische branches, zowel profit als non-profit. Met een grote expertise in de onderwijsbranche.
Marleen richt zich op het benutten van kansen in teams/organisaties en personen, zodat er efficiënter, ondernemender, flexibeler (creatiever) en met meer plezier kan worden gewerkt. Het gebeurt nog regelmatig dat ondanks dat het niet werkt, mensen toch telkens meer van hetzelfde doen. In patronen, gedrag en vaardigheden. Act kan hierbij inzichten geven.

Het liefste geef ik leiding aan vraagstukken rondom gezondheid en talent van mensen in organisaties. Met passie en vanuit mijn energie ben ik dagelijks op zoek naar het succesvol laten werken van deze combinaties. Mijn kernwaarden zijn: visie, resultaatgerichtheid en waardering! Deze ingrediënten laat ik dagelijks terugkomen in de samenwerking met klanten, collega’s en partners.

Wanneer je jezelf en anderen waardeert, ben je meer met jezelf en met anderen verbonden.  Hierdoor kun je leren en inspireren! Wat plezier, energie en beweging oplevert voor jezelf, je team en de organisatie.
Graag ben ik de inspirator van deze verander bewegingen en dat doe ik op een energieke, mensgerichte en oprechte manier. Wat mij weer doet stralen……

My Key to Work ondersteunt in èn naar werk op basis van ACT individual.

Key-words:
Netwerk regio Alkmaar, korte communicatielijnen,  maatwerk, persoonlijk, kleinschalig, onafhankelijk, bemiddelend, creatief, overtuigend,  duidelijk, oprecht en ziet altijd waarde en mogelijkheden, gericht op zelfredzaamheid.

Specialisatie:
Ervaringsdeskundig in het begeleiden van re-integratie kandidaten met kenmerken van een van de volgende persoonlijke uitdagingen: ADHD, ADD, Autisme, (hoog)sensitiviteit (HSP) en / of overbelastings- of stress gerelateerde klachten.

Wat doet My Key to Work?
1. Re-integratie WIA/ZW (UWV), 2e Spoor & 3e Spoor (bedrijven)
2. Outplacement
3. Loopbaancoaching en matching

Bent u benieuwd naar uw eigen kracht, de kracht van uw medewerkers of toekomstige potentiële werknemer?

Bel gerust eens voor een vrijblijvend gesprek.

Gerdien Korthof
ROC Kop van Noord-Holland

Gerdien Korthof

ROC Kop van Noord-Holland

Ontwikkel de toekomst, begin bij jezelf!

Ieder mens wil graag groeien, zich ontwikkelen. Ik ga op zoek naar wat mensen motiveert en inspireert. Ik wil weten waar ze goed in zijn, hun passie en talenten. Met als doel hun aanwezige en nog verborgen potentieel maximaal tot ontplooiing laten komen. Want als je kan en mag laten zien waar je hart ligt en waar je goed in bent, haalt dat het beste in je naar boven en zorgt dat voor energie, zelfvertrouwen, persoonlijke groei en beweging.
Als de vlammetjes van mensen worden aangewakkerd en in een flow van enthousiasme geraken is mijn missie geslaagd.

Met passie werken aan de ontwikkeling van mensen in organisaties is wat mij kenmerkt. Mijn hart ligt bij het enthousiasmeren en motiveren van mensen vanuit de gedachte dat iedereen talenten heeft. Als (team)coach en organisatieadviseur lever ik op energieke en soms prikkelende wijze een bijdrage aan het vrijmaken van deze talenten. Hierdoor ervaren mensen meer energie in de dingen die zij doen en werken teams effectiever en doeltreffender samen.

Dux Nova richt zich op vernieuwing en is actief in werving en selectie binnen de bouwkolom. Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om mensen en organisaties verder te ontwikkelen en gespecialiseerd in executive search en coaching binnen bouw, vastgoed en infra.

Zin & Zin ontwikkelt en geeft in-company trainingen op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en leidinggeven. Daarnaast biedt Zin & Zin teamcoaching en individuele coaching voor leidinggevenden en medewerkers.

Carla Leutscher heeft ruime ervaring met ACT, vanaf 2007 heeft zij ruim 500 mensen gezien. Haar kracht is mensen een betere verbinding te laten ervaren tussen verstand en hart. Met name mensen die een burnout ervaren hebben hier veel baat bij. Specialisme van Carla is mensen te ondersteunen om te helemaal te zijn wie je bent, met al jouw natuurlijke talenten. Vanuit passie leven!

Theo Jagersma
Nix Moed Individuele Coaching en Trainingen

Theo Jagersma

Nix Moed Individuele Coaching en Trainingen

Specialisatie Individuele Coach-trajecten

Omgeving Arnhem/Deventer/Apeldoorn/Zutphen
Ervaring; 300+ ACT metingen

Ik ben opgeleid op het gebied van bestuurskunde en (diepte-) psychologie en richt mij voornamelijk op individuele coach-trajecten en cultuur veranderingstrajecten binnen organisatie’s (zelfsturende teams). Ik ben gespecialiseerd in verandermanagement en analytische psychologie en integreer deze twee vakgebieden in mijn werk.

Ik heb een passie voor verandering vanuit bezieling. Dit kan zijn in een persoonlijk ontwikkeltraject of in een organisatieontwikkelingstraject. Telkens weer komt in mijn leven de passie voor de integratie van bezieling en resultaten naar voren, ofwel de integratie van hart en hoofd. In mijn ogen gaan mensen beter functioneren als zij vanuit authenticiteit werken en is het zinvol om je diepste drijfveren en uitgangspunten te leren kennen om zo binnen en buiten op elkaar af te stemmen.

“Op mijn ideale werkdag sta ik ‘met mijn voeten in de klei’ van jouw organisatie waar we samen een job klaren, met veel fun en enthousiasme. Echt mensen-mensenwerk. En dat is waar mijn ogen van glimmen!”

Manon is een enthousiaste begeleider van individuen, teams en organisaties op het gebied van leren en ontwikkelen.
Zij is een pur sang sociale en verantwoordelijke vrouw die haar communicatieve en innovatieve kant goed weet in te zetten in haar werk als coach, trainer en ontwikkelaar. Geen standaard begeleiding of programma’s dus :) Wel tailor-made, goed-doordacht en anders dan anders.

Door het vinden, verbinden en versterken van talent voor management- en stafposities creëer ik een veerkrachtige zorgorganisatie van capabele en vitale mensen die passen bij het merk van een organisatie. Ik richt me op zorgorganisaties die een talent- en organisatieadviseur met een uitgebreid netwerk in huis willen halen bij het vinden, verbinden en versterken van talent in plaats van het vraagstuk extern uit te besteden (inbesteding in plaats uitbesteding). Op basis van adviesuren lever ik mijn diensten.

Dux Nova is actief in executive search en coaching binnen bouw, vastgoed en infra. Samen brengen we meer dan 30 jaar ervaring en hebben we ruim 600 kandidaten bemiddeld, we weten waar de bouwwereld vandaan komt en hoe zij zich aan het ontwikkelen is.
Al het goede uit het verleden nemen we graag mee naar de toekomst, aangevuld met vernieuwende thema’s en aandacht voor de wereld om ons heen.

Unfold your true potential

Haal het beste uit jezelf en je onderneming. Als business coach help ik jou als MKB-ondernemer om je bewuste en onbewuste talenten aan te spreken om daarmee jouw bedrijf consistent en duurzaam te laten groeien. Met Kegcoach werk je naar een concreet eindresultaat: meer omzet, meer winst en meer vrije tijd. Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Meld je aan voor een kosteloze strategie sessie. Je hebt niets te verliezen, maar alles te winnen.
Kegcoach, de business coach voor het MKB

Beecome; worden wie je bent, door te durven staan in het hier en nu. Dat is waar Beecome voor staat.

Bij Beecome leer je te luisteren naar de signalen van je lichaam, door je hoofd even op afstand te plaatsen. Zo krijg je een helder beeld van wat er nu echt belangrijk is, handvatten om hier op de juiste manier mee om te gaan, doelen te stellen en je leven weer zin te geven.
Of het nu gaat om werk of privé, nagejaagde toekomstdromen of verloren levenslust, ziekte, afscheid of continue strijd. In veiligheid en vanuit vertrouwen kom je in contact met de plek waar verandering zich kan ontvouwen.

‘The best time for new beginnings is now’

Ik zie je graag! Groeten Maia

Ik coach en begeleid mensen en organisaties bij het verwezenlijken van hun ambities en om hen te helpen het beste in zichzelf naar boven te halen.
Mijn lijfspreuk is: “Het leven is 10% wat je overkomt, 90% hoe je erop reageert”. En bij die 90% wil ik je graag helpen! Dit doe ik oplossingsgericht, met humor, gevoel en daadkracht.

“There is no passion to be found in settling for a life that is less than the one you are capable of living.” by Nelson Mandela.

Door met HBM te werken wordt bovenstaande mogelijk en kun je met passie én doelgerichtheid werken aan wie je echt bent individueel én met elkaar.

Iedereen wordt geboren met unieke en duurzame talenten!

Ontdek, ontwikkel en benut!

Mensen die hun talent in het werk kunnen inzetten zijn gemotiveerd, energiek en hebben plezier in hun werk. Zij maken het verschil in de organisaties waarin ze werken en zorgen voor meer kwaliteit, productiviteit en betere resultaten.
Ik geloof in de kracht van mensen, dat ze doen waar ze goed in zijn!
Ieder mens heeft talenten, maar vaak is dit onvoldoende bekend en maken we te weinig gebruik van deze kracht van mensen.

Persoonlijk leiderschap is voor mensen die zich in de context van hun werk, carrière en persoonlijkheid willen ontwikkelen. Jezelf kennen en grip hebben op jezelf, je werk, je omgeving en je leven. Kracht, rust en voldoening vinden in situaties van grote werkdruk en stress.

Je gaat meer van je werk en je leven genieten;
Je bent betekenisvol voor je omgeving;
Je presteert beter;
Je ervaart betere interacties met anderen.

De rode draad in mijn carrière is het begeleiden, coachen, adviseren en motiveren van mensen en organisaties. Mijn drijfveer is mensen hun passie te laten ontdekken en in beweging te krijgen: wat zijn je talenten, hoe en waar zet je die in en hoe ga je dat bereiken? Een belangrijke voorwaarde om met een glimlach op te staan en naar je werk te gaan, maar ook voor een betere work-life balance.
Ik stuur hierbij op persoonlijk leiderschap van mensen door coaching, advisering, door te spiegelen, te confronteren en zet tot nadenken. Ik ben in staat haarfijn de motivatie van mensen naar boven te halen en op positief kritische wijze het gesprek met zowel de organisatie als de kandidaat te voeren. Zo wil ik oprecht een bijdrage leveren aan het perspectief op eigen loopbaan en functie. Ik heb de vaardigheid om organisatie- en leiderschapsvraagstukken goed te ontrafelen en te vertalen.

Maak kennis op www.ziejetalent.nl!?

Peter van der Vliet
Van der Vliet Management Support BV

Peter van der Vliet

Van der Vliet Management Support BV

Peter helpt je in een ‘hete situatie’ te handelen vanuit zelfkennis.

Ik ben trainer, coach, spreker en schrijver. In al mijn rollen ben ik erop gericht om mensen in hun kracht te zetten, zodat ze helemaal zichzelf kunnen zijn. Ik geloof dat je altijd en overal jezelf kunt zijn, ongeacht de rol of functie die je vervult en de context waarin je je begeeft. Ik geloof dat als mensen dicht bij zichzelf blijven, ze meer plezier hebben en de juiste keuzes maken. Succes is dan gewoon een logisch vervolg! En dit geldt niet alleen voor de mensen zelf, maar ook voor het bedrijf waar ze werken. Iedereen wordt daar namelijk beter van.

“Toen ik niets meer te verliezen had, kreeg ik alles. Toen ik ophield de persoon te zijn die ik was, vond ik mezelf. Toen ik tegenslag ervoer en desondanks mijn weg vervolgde, begreep ik dat ik vrij was mijn eigen lot te kiezen.”

In dit teken heeft de ontwikkeling van Bram gestaan, sinds hij op 11 juli 1969 het levenslicht zag. Al als kind uit een eenoudergezin, stak hij energie in de dingen die hij graag wilde bereiken. Zijn ambitie en wil om succesvol te zijn heeft hem gevormd en ervoor gezorgd dat hij tot op de dag van vandaag bezig is met zijn groei en ontwikkeling.

Na zijn studie aan de Hogeschool Windesheim is Bram gestart in diverse sales-functies bij (inter)nationale bedrijven. In 1996 heeft hij zijn loopbaan verder vormgegeven binnen een toonaangevende bank in Nederland. Hier heeft hij diverse advies, management en directiefuncties bekleedt. Daar heeft hij gezorgd voor beweging en ontwikkeling van de medewerkers, teams en afdelingen waarvoor hij verantwoordelijk was. Zijn drijfveer om mensen/ teams te laten groeien, heeft ervoor gezorgd dat Bram in 2011 heeft gekozen voor als zelfstandig trainer en coach invulling te geven aan de ontwikkeling van anderen.

Zijn interesse in wat mensen beweegt om de dingen te doen die ze doen, loopt als een rode draad door zijn leven. Groeien en doen groeien zijn belangrijke thema’s waar hij zich nu op richt. Individuele ontwikkeling en ook team- en leiderschapsontwikkelingen worden met humor, passie, doortastendheid en betrokkenheid door Bram begeleid.

“Hoe mooi zou het zijn als je na een succesvolle uitgevoerde opdracht/ taak de houding bezit, om terug te kijken en te bepalen wat je de volgende keer anders gaat doen om nog meer of sneller succes te hebben.”

Bram is Certified Trainer of NLP, Master Practitioner of Time Line Therapy™, Master Hypnotist en ACTor en geaccrediteerd gebruiker van ACT®.

“Meer dan in het verleden ben ik geinteresseerd in de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven”
Albert Einstein

myHBMacademy is de plek voor uw groei op het gebied van HBM & NLP. myHBMacademy helpt mensen en organisaties om concrete slagen in hun ontwikkeling te maken.
Onze Programma’s maken u bewust van uw mogelijkheden. We begeleiden u, uw team en/of uw organisatie om vanuit uw natuur te excelleren en hoe u vanuit deze bewustwording ‘grip op uw groei’ krijgt.

myHBMacademy is de plek voor uw groei op het gebied van HBM & NLP. NLPmeetsHBM®.
myHBMacademy helpt mensen en organisaties om concrete slagen in hun ontwikkeling te maken.
Onze Programma’s maken u bewust van uw mogelijkheden. We begeleiden u, uw team en/of uw organisatie om vanuit uw natuur te excelleren. Vanuit deze bewustwording krijgt u ‘grip op uw groei’.

Opgeleid als A&O Psycholoog ben ik altijd geïnteresseerd geweest in het gedrag van mensen en het functioneren van organisaties. De HBM filosofie spreekt mij bijzonder aan, omdat deze zich onderscheidt van zoveel andere managementmodellen. In de psychodiagnostiek ben ik nog geen instrument tegen gekomen dat ACT kan evenaren, het is uniek! Door ACT heb ik mij zelf in mijn eigen bewuste en onbewuste aansturing kunnen verdiepen, waardoor ik veel bruikbaar inzicht heb gekregen. Dat gun ik anderen ook: Iedereen verdient het gelukkig en succesvol te worden in werk, organisatie en persoonlijk leven!

Vanuit mijn jarenlange recruitment ervaring binnen grote internationale corporate omgevingen en MKB organisaties heb ik ervaren dat recruitment & selectie een complex verhaal kan zijn vanuit de interne organisatie. De mens achter het cv wordt vaak “vergeten”, waarbij de focus ligt op kennis en ervaring. Het gaat om de mens in zijn geheel en mijn uitdaging is om met een andere kijk op selectie de recruitmentwereld in te trekken. Waarbij de focus ligt op het herkennen en ontwikkelen van (potentieel) talent, met als doel mensen duurzaam te binden aan organisaties.

Henrich Leenders
Exsist Consultancy & Coaching

Henrich Leenders

Exsist Consultancy & Coaching

Als consultant, coach en psychosociaal therapeut adviseer en begeleid ik dagelijks mensen, op individueel niveau, en relationeel niveau, binnen bedrijven en in topsportorganisaties. Ook als ik iemand individueel coach, werk ik contextueel. In de praktijk betekent dat soms dat er belangrijke anderen als familie, coach, partner of werkrelatie bij de gesprekken betrokken worden. Mijn stijl kenmerkt zich door authenticiteit, een open houding, humor en empathisch vermogen maar ook door krachtig en doortastend optreden.

Ik vind de mens interessant en sta elke keer versteld hoe lichaam en geest met elkaar in verbinding staat.
Zit je mentaal niet in balans heeft dat weerslag op je fysieke gestel, eetlust en hormoonhuishouding en vica versa. Ik wil jou helpen je bewust te laten maken van het hoe en waarom van jouw lichaam en geest. Na deze bewustwording begint er een geweldig nieuwe reis. Je krijgt steeds keuzemogelijkheden en beslisruimte, waarvoor je zelf de verantwoordelijkheid gaat nemen. Ik ben een sociaal verantwoordelijke en zet mijn kennis en ervaring graag in om jou te begeleiden naar jouw doel.

‘Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt naar zijn mogelijkheden om in bomen te klimmen, zal hij zijn hele leven geloven dat ie stom is.’ (Einstein)

Als sociaal- analytisch mens zet ik mijn passie en eigenheid in om binnen individuele en teamprocessen de onbewuste aansturing van gedrag bewust te maken. Hierdoor kunnen talent en potentieel effectiever ingezet worden.

HBM is een belangrijke drijvende kracht achter mijn aanpak, ACT® het middel en CutTheKrab: niet-alledaagse coaching.

Anita Stal
Act Profiad Coaching en Advies

Anita Stal

Act Profiad Coaching en Advies

Ik ben een ambitieuze, energieke coach. Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Mijn kracht is om vanuit mijn enthousiasme anderen te inspireren en te motiveren om hun doelen te stellen en deze te realiseren. Ten alle tijden heb ik respect voor andermans model van de wereld en weet ik een prettige, vertrouwde sfeer te creëren. Ik vind het belangrijk om, samen met de cliënt,  de voortgang in een coachtraject te bewaken, zodat er zoveel mogelijk rendement uit de coaching te behalen valt.
“worden wie je bent” is voor iedereen mogelijk met de juiste begeleiding en mindset.

Esther Uitman-van der Leest
L'Estro armonico

Esther Uitman-van der Leest

L'Estro armonico

Mijn ontmoeting met ACT, tien jaar geleden bij mijn start als manager in het onderwijs, heeft een enorme impact op mijn persoonlijke ontwikkeling gehad en daardoor ook op mijn werk als leidinggevende. ACT wérkt, voor mensen én organisaties! Als NLP Pratitioner, Time Line Therapist en Hypnotist ervaar ik dat bij iedere persoonlijke begeleiding en elke consultancy over team- en organisatieontwikkeling elke dag weer!

Arjan uit de Bosch
InnerVida OntplooiingsArchitecten

Arjan uit de Bosch

InnerVida OntplooiingsArchitecten

InnerVida gelooft in het unieke ontplooiingspotentieel van de mens, met als doel de gelukkige mens-medewerker en succesvolle organisaties, door met lef innovatieve ontplooiing in co-creatie mogelijk te maken. Een organisatie met lef en de missie het potentieel dat in ieder mens, team of organisatie aanwezig is, te ontsluiten. 

Als OntplooiingsArchitect ben ik gespecialiseerd in op maat gemaakte ontwikkeltrajecten, geef ik trainingen, workshops en begeleid ik mensen in coaching- en loopbaantrajecten. Tijdens mijn werk probeer ik een open omgeving te creëren, zodat mensen open naar elkaar kunnen zijn en de te behandelen onderwerpen op een laagdrempelige manier besproken kunnen worden. Ik vat samen, bied structuur, daag uit en ik inspireer.

Anton Janssen
Anton Janssen, Coaching, Training, Begeleiding en Advies

Anton Janssen

Anton Janssen, Coaching, Training, Begeleiding en Advies

Als coach help ik mensen te ontdekken waar hun kracht ligt. Wat kost energie? Waar liggen jouw energie bronnen, die je nog niet hebt ontdekt. Bij mijn coaching staat de mens in zijn geheel centraal. HBM helpt mij om vanuit de ACT meting voor de coachee een nieuw start punt te creëren. Vanuit daar volgt een reis richting toekomst in volle energie!

Het motto van HBM: Gelukkige mensen in succesvolle organisatie spreekt mij dan ook zeer aan.

Vanuit mijn drive om mensen te helpen ben ik coach geworden. Mijn passie is om mensen gelukkiger te laten worden door gebruik te maken van de krachten en mogelijkheden ieder in zich heeft. Met de ACT meting krijgen we een prachtig vertrekpunt om dat verder te ontwikkelen.
Als toegankelijk persoon bereik ik snel een vertrouwensband met de mensen die ik coach. Daarom haal ik met jou het beste naar boven, of je nu directeur bent, manager of medewerker.

‘Gelukkige medewerkers maken de organisatie succesvol!’

In de jaren dat Susan Bongers gewerkt heeft als teamleider, coach en manager van diverse teams is deze persoonlijke overtuiging door ervaring alleen maar sterker geworden. Als medewerkers gelukkig zijn in hun werk zijn ze bevlogen, creatiever en ondernemender. Ze werken beter samen en zijn minder vaak ziek. Hier is nog een wereld te winnen en om die reden heeft zij Geluk & Werk opgericht. Zij helpt organisaties, teams en individuen hun ware talent te ontdekken op weg naar meer bevlogenheid, werkgeluk en (organisatie)succes

Een topprestatie is niet alleen het beste zijn in een sportieve activiteit, het is excelleren in datgene waar iemand talent voor heeft. En dat is voor iedereen anders. Daarmee zijn topprestaties niet alleen weggelegd voor de helden in de sport arena’s. Iedereen is in staat om zijn grenzen te verleggen.

Fanbased heeft ervaren dat het bedrijfsleven veel kan leren van topsport. Wij vormen de brug tussen deze twee werelden door de kennis die we hebben opgebouwd in de topsport ter beschikking te stellen aan het bedrijfsleven.

Topsport is een mindset, topsport is op diverse fronten steeds beter worden. Fanbased helpt individuen en teams om hun talent tot bloei te laten komen, om hun potentieel dat tot nu toe onbenut is gebleven, optimaal in te zetten. Daarbij maken we gebruik van topsportcoaches, topsportverhalen en -metaforen,
ondersteund vanuit de psychologie en (neuro)wetenschap. Dat maakt ons uniek!

Tatiana van Rijswijk
InnerVida OntplooiingsArchitecten

Tatiana van Rijswijk

InnerVida OntplooiingsArchitecten

InnerVida gelooft in het unieke ontplooiingspotentieel van de mens, met als doel de gelukkige mens-medewerker en succesvolle organisaties, door met lef innovatieve ontplooiing in co-creatie mogelijk te maken. Een organisatie met lef en de missie het potentieel dat in ieder mens, team of organisatie aanwezig is, te ontsluiten. 

Als therapeut, Int gecertificeerd trainer en coach vind ik het uitermate belangrijk een stevige fundering te hebben die kan bijdragen aan de ontplooiing van mensen en organisaties. Oprechte aandacht en interesse is daarbij essentieel. Ik onderzoek op een praktisch en prettig confronterende wijze wat onze klanten nodig hebben, beweeg met ze mee en ben vooral gericht op de mogelijkheden tot ontplooiing en de te behalen doelstellingen.

InnerVida gelooft in het unieke ontplooiingspotentieel van de mens, met als doel de gelukkige mens-medewerker en succesvolle organisaties, door met lef innovatieve ontplooiing in co-creatie mogelijk te maken. Een organisatie met lef en de missie het potentieel dat in ieder mens, team of organisatie aanwezig is, te ontsluiten. 

Bij InnerVida Young begeleid ik studenten en young professionals in hun ontwikkeling. Ik zorg voor praktische handvatten zodat zij het ontplooiingspotentieel kunnen ontsluiten en zo gelukkig zijn en blijven in studie en/of carrière. Daarbij gebruik ik de ACT-analyse als degelijke onderbouwing.

Afke van Veen
Innervida OntplooiingsArchitecten

Afke van Veen

Innervida OntplooiingsArchitecten

Als OntplooiingsArchitect geef ik gedragsgerichte trainingen en coach ik mensen in ontplooiingstrajecten. Beiden hebben tot doel het persoonlijk leiderschap te versterken. Ik ben betrokken, probeer bij mensen bewustwording te stimuleren en ben daarnaast graag praktisch en zingevend bezig. Mijn activiteiten zijn met name gericht op netwerken, assessen, coachen, trainen en het geven van gedragsgerichte trainingen.

Nanette Reijs
Innervida OntplooiingsArchitecten

Nanette Reijs

Innervida OntplooiingsArchitecten

Als OntplooiingsArchitect ben ik een verbinder. Enthousiasme en betrokkenheid liggen in mijn aard. Het is dan ook geen wonder dat ik veel rollen vervul in mijn leven; van moeder tot werknemer, van ZZP’er tot vriendin. In al deze rollen vind ik het belangrijk om dicht bij mezelf te blijven. Zo kan ik anderen ook beter helpen. Het is net als muziek, mijn grote passie: de ritmes, instrumenten en stemmen hebben allemaal hun plaats in de compositie. Zo wordt elke compositie een meesterstuk!

“Als een wonder groeit de weg onder mijn voeten als ik hem ga….”

Reflektera is gevestigd in Ridderkerk (regio Rotterdam) en gespecialiseerd in Burn-out begeleiding en loopbaanvragen.
De ervaring leert dat mensen met een Burn-out regelmatig niet op de juiste werkplek zitten.  Daarom biedt Reflektera Burn-out begeleiding en loopbaanbegeleiding aan.

Bij een Burn-out en/of loopbaanvragen gaat het vaak om wat je kwaliteiten en talenten zijn, maar ook je minder sterke kanten en schaduwkanten, wie je bent en waarom je dingen doet zoals je ze doet. Daarom wordt de ACT-meting vaak ingezet om dit helder en duidelijk te krijgen.

Veranderen werkt via verbinding!

Vanuit mijn aanstekelijke energie en drive om te verbinden en te verbeteren, zorg ik voor blijvende verandering. Met mijn jarenlange HR en coachings-ervaring, werk ik samen met jou aan beter resultaat, meer plezier en een goede balans in je werk en je leven.

Ik maak graag nader kennis met je.

Hartelijke groet,
Patricia

IK BEN DE GIDS JIJ BEKLIMT DE BERG

Welkom met je volgende stap in je ontwikkeling. Ik ben als coach betrouwbaar, veilig, ervaren, liefdevol en confronterend. Ik maak je onbewuste patronen zichtbaar zodat je hier actief mee kan werken. Ik werk veel met het systeem van herkomst. Hoe heb jij het geleerd? Welke kwaliteiten heb je hierbij ontwikkeld? Welke kwaliteiten kunnen nog verder ontwikkeld worden of zitten in de weg? ACT helpt mij en jou om nog tastbaarder en zichtbaarder te maken waar jij staat. En hoe jij met minder energie met meer plezier nog meer kan bereiken. www.rechtdoor.nu

Als je doet wat je altijd hebt gedaan, blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen. (Einstein) 
Ik werk als Coach (voor bedrijven en particulieren) en help wanneer er specifieke ontwikkelvragen bestaan rondom persoonlijke groei, loopbaanmogelijkheden, functioneren binnen werk of team, vragen rondom training of opleidingskeuzes, leiderschapskwaliteiten, stress etc. Ik coach met behulp van de ACT®-meting, waarbij je een beeld krijgt van jouw natuurlijke talent & potentieel en je aangeleerde competenties die (bewust of onbewust) veel energie kosten. Door dit inzicht help ik mensen hun verantwoordelijkheid te pakken en in hun juiste energie te komen.
Ik ben bevlogen in wat ik doe en oprecht geïnteresseerd in de ander. Ikzelf gebruik de inzichten van ACT elke dag, deze inzichten en richting gever gun ik iedereen!

Ieder van ons volgt een levenspad en komt daarin gebeurtenissen en vraagstukken tegen als uitnodiging om een volgende stap te zetten. Patronen van het verleden zijn stepping-stones naar de toekomst. Die help ik je graag ontrafelen. Omarmen waar je nu staat - hoe lastig ook - om met vertrouwen de toekomst te ont-moeten.

Marloes Kessels-Rulkens
Limburg Ontdekt Eigen Talent

Marloes Kessels-Rulkens

Limburg Ontdekt Eigen Talent

Ik vind het belangrijk te doen waar ik blij van word. Natuurlijk kan dit niet iedere minuut van de dag, maar als we streven naar een mooie balans, ben ik tevreden. Door de ACT-meting heb ik mezelf “ont-moet” en ben ik de beste versie van mijzelf geworden. Dat wil ik ook voor jou! Deze bijzondere ervaring heeft mij op alle gebieden gelukkiger gemaakt. Laat mij jou helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Als carrière coach, psychologe en voormalig HR/MD vrouw in een grote corporate begeleid ik al geruime tijd unieke mensen met passie voor hun werk en loopbaan. Samen kijken we naar succes, vrijheid en inspiratie/voldoening in werk waarvoor de criteria voor iedereen anders liggen. Soms is er echt extra aandacht nodig omdat het professioneel anders loopt dan gewenst of verwacht. De ACT-meting biedt dan als basis een mooie start. Hoe beter immers je zelfinzicht hoe sterker je je kunt richten op daar waar je natuurlijke energie en kwaliteiten je bij succes en geluk brengen. Je bent van harte uitgenodigd om uit te diepen wat jij nodig hebt voor de volgende stappen die je wilt zetten.

Mijn klanten zijn stevige professionals, talenten en spelbepalers in bedrijven / organisaties.

Mijn motto: Als persoon ben jezelf de grootste en mooiste leerschool. Ontdek waar je al goed in bent en wat je nog kan ontwikkelen en maak dat nog beter!
Mijn drijfveer is het uitdragen van mijn motto. Ik ben een positief, enthousiast ingesteld mens. Die verantwoordelijkheid neemt om op een creatieve manier naar problemen te kijken en daar in samenwerking met anderen oplossingen voor vindt. 
Als je kritisch naar jezelf en je organisatie durft te kijken, daar het lef voor hebt, dan is het een enorme meerwaarde. De HBM filosofie(Human Being Management) en ACT kunnen je hierbij de juiste weg wijzen.
Als coach/consultant begeleid/adviseer ik de persoon/organisatie op deze weg en maak ik daarbij gebruik van HBM filosofie en gebruik ACT als ‘routeplanner’.
HBM is een filosofie, een wijze van kijken maar mensen in organisaties. Door de gehele mens te zien met al zijn talenten en mogelijkheden, maar ook met zijn/haar aangepaste gedrag, zoom je in op hun werkelijk toegevoegde waarde. Het is van resource naar mens.
ACT staat voor Analytical Competence Tool. Het is een psycho-analytisch meetinstrument.  Doordat ACT verbinding maakt tussen beeld en tekst is het een unieke tool. Het legt bloot waar je natuurlijk kracht en potentieel ligt. Gebruik ACT in uw organisatie en u heeft de eerste stap gezet om actief aan de slag te gaan met de 30% aan ongebruikt potentieel binnen uw organisatie. Klaar voor de eerste stap:
anniek.risseeuw@lifeact.nl 06-14168733

Astrid is een gedreven professional met een droom om bij te dragen aan betere zorg. Daartoe heeft zij Movimento en Pallas opgericht, waarmee zij bijdraagt aan het plaatsen, ontwikkelen en verbinden van leiders in de zorg.
Middels ACT selecteert zij leiders in de zorg die het verschil maken. Leiders die in staat zijn tot zelfbewust en collectief leiderschap om de zorg, efficiënt, kwalitatief goed en betaalbaar te maken voor iedereen.

Dick Vos
ACT Training & Support BV

Dick Vos

ACT Training & Support BV

Voor trainingen, workshops, coaching en begeleiding van teams en op individuele basis, kunt u bij ons terecht.

Onze speerpunten zijn: Zelfbewust Leiderschap, Studiekeuze, Werving en Selectieondersteuning en Loopbaanadvies.

Wij werken uitsluitend op basis van ACT®. Wij zijn voor u een effectieve, praktische en betrokken partner.

Weten waar je natuurlijke kracht en waar je ontwikkelpotentieel zit, helpt je om keuzes vanuit die kracht te maken in (vervolg)stappen in je carriere. De ACTME tool geeft je daarmee een handreiking die op belangrijke beslismomenten in je leven bepalend kunnen zijn. Zo kun je elke potentiële nieuwe werkgever aangeven waar jouw toegevoegde waarde zit of kun je de gefundeerde keuze maken voor het ondernemerschap.
Voor mij als management counselor, career counselor en executive searcher is het een basis om elke kandidaat van A naar B te helpen en de beste matches voor organisaties te maken.

Als Adviseur, Coach en Trainer begeleid ik (MKB) ondernemers en managers die worstelen met het richting geven aan hun organisatie en medewerkers. Ik ondersteun in het ontwikkelen van Persoonlijk Leiderschap. Dit leidt tot inspirerend leidinggeven, effectief samenwerken en helder communiceren. Ik bied inspirerende leerervaringen die bewust maken van persoonlijk en gezamenlijk potentieel. Hierdoor ontstaat binnen teams meer werkplezier en verhoogde productiviteit. Op persoonlijk vlak groeit het zelfvertrouwen en het vermogen om authentiek te zijn.

Anton van Leeuwen coacht individuen, teams en organisaties met HBM. Altijd met het oog op de mens en het, met respect en op eigen tempo, laten groeien van de mens in zijn eigen Natuurlijke Kracht. Het laten bewust worden van de Schaduwkant, de aangeleerde kracht is daar onlosmakelijk aan verbonden. Alleen dan komt er namelijk ruimte voor verandering. Team Coaching zorgt er voor dat teamleden de voor hun goede dingen doen en dat managers beter kunnen sturen op output en teamsamenstelling. Mensen gelukkiger, organisaties succesvoller…Het klinkt zo vanzelfsprekend…. #wateenmooiebaanhebiktoch!

WIJ ONTWIKKELEN TEAMS, TALENTEN EN LEIDERSCHAP

Onze uitdaging is het beste vakmanschap in een stimulerende werkomgeving

De moderne organisatie, die professionals faciliteert datgene te doen waar ze het best in zijn. Dat is vooral een focuswijziging van systeem naar persoon door loslaten en uitdagen.

Het gaat over eigenaarschap krijgen en nemen voor het ontwikkelen en zinvol inzetten van ieders capaciteiten. Individuele passie, talent, creativiteit en samenwerking zijn dé drijvende krachten om tot bijzondere prestaties te komen.

Het beste naar boven halen, vraagt vertrouwen en deskundige begeleiding. We werken aan een leeromgeving van inspireren, mobiliseren, waarderen en reflecteren. Daar helpen wij jou of je team graag bij. Met ons samenwerken geeft altijd energie, focus én gegarandeerd beweging.

Nieuwsgierig naar onze aanpak? We drinken graag een kop koffie met je. Neem contact op voor een kennismaking.

Elisabeth Bontenbal
Bontenbal, advies, training en coaching

Elisabeth Bontenbal

Bontenbal, advies, training en coaching

De dagelijkse praktijk, met oog voor de geschiedenis en de blik naar voren, vormt het speelveld waarin ik mens en organisatie in beweging breng. Het is de persoonlijke beleving die het communicatieproces kleur geeft. Door een heldere analyse van de vraag en erkenning voor de persoon werken we aan bevordering van de persoonlijke effectiviteit en levensgeluk. Mijn motto: Anders kijken doet anders denken en ervaren.  Een eerste belangrijke stap op weg naar verandering is daarmee gezet. Elke dag met plezier werken vereist levenskunst, openstaan voor nieuwe ideeën en inzichten.

Ingrid is een gedreven professional met een droom om bij te dragen aan betere zorg. Daartoe heeft zij Movimento en Pallas opgericht, waarmee zij bijdraagt aan het plaatsen, ontwikkelen en verbinden van leiders in de zorg.
Middels ACT selecteert zij leiders in de zorg die het verschil maken. Leiders die in staat zijn tot zelfbewust en collectief leiderschap om de zorg, efficiënt, kwalitatief goed en betaalbaar te maken voor iedereen.

Het is mijn missie om individuen, teams en organisaties te helpen verwonderen om van hieruit te ontwikkelen en samen de toekomst te creëren.
Inzicht in je kracht en potentieel is hierbij van groot belang. ACT helpt om dit snel en treffend inzichtelijk te maken.
Ik begeleid en coach ontwikkel- en verandertrajecten in organisaties waarbij de talenten van het individu en de kennis van het collectief maximaal worden ingezet en benut. Dialoog en reflectie vormen de basis.

Het is mijn missie om mensen gelukkiger te maken in hun werk en op die manier teams en organisaties te helpen succesvoller te zijn.

Bijvoorbeeld teams waar allemaal mooie mensen in zitten met prachtige kwaliteiten, maar het loopt toch niet helemaal lekker in de samenwerking… Dat is waar ik graag mijn bijdrage lever: door mensen te inspireren en er voor te zorgen dat er weer synergie ontstaat.

Ik ben al 20 jaar coach. De combinatie van kennis als ACTor, langdurige ervaring als coach en als leidinggevende in grote organisaties stellen mij in staat om optimaal effectief te coachen. Het coachen geeft mij veel voldoening omdat ik kan bijdragen aan een betere balans in leven en werk van de coachee. Indien je op zoek bent naar wie je wezenlijk bent en welke werkkring echt bij jou past dan kan mijn coaching daarbij helpen. Naast individuele coaching ben ik ook teamcoach en intervisie begeleider.

Mensen zijn een onuitputtelijke inspiratiebron, individueel en in organisaties. Wat zijn hun veelal onbewuste drijfveren?

Mijn uitdaging is mensen helpen zich te ontwikkelen, iets voor hen betekenen, zodat ze stappen zetten en worden wie ze kunnen zijn.

Zo zag ik dat toen ik docent was en later directeur-bestuurder van een grote scholengemeenschap, zo zie ik dat ook nu met ‘Kroos Advies’, actief binnen en buiten het onderwijs.

Als ervaren manager en aanhanger van de HBM filosofie werk ik al ruim 10 jaar als leidinggevende met ACT. Ik begeleid en adviseer organisatie, team en individu. Een goede intake en kennismaking is de eerste stap om vanuit de verbinding het gesprek aan te gaan.
Of je nu 17 of 88 jaar bent ik wil je graag begeleiden.

Met mijn coaching- en adviesbureau New Direction begeleid ik mensen in zowel privé- als in werksituaties om hun eigen beste richting in te gaan. Mijn drijfveer is mensen te helpen in hun kracht te komen zodat ze van daaruit hun werk goed en met plezier gaan doen. Een win-win situatie voor mens en organisatie. Ik geloof dat iedere situatie uniek is en ga voor maatwerk om daarmee een structureel verschil te maken.

Magda Speksnijder
Speksnijder Consultancy

Magda Speksnijder

Speksnijder Consultancy

Wil jij meer uit je leven halen? Of dit nu zakelijk is of privé, ervaar jij de vrijheid en autonomie die daarvoor nodig is? Streef je meer vitaliteit na? Ken jij jezelf voldoende om hierin een verdere ontwikkeling door te maken? Of blijf je steeds tegen patronen aan lopen die je maar niet kunt doorbreken?

Ik ben aan de ene kant zakelijk en streef ik concrete resultaten na. Aan de andere kant ben ik sociaal en kan ik me goed inleven in de situatie van de ander. Mijn specifieke expertise ligt in het weer in hun kracht te zetten van management of medewerkers binnen organisaties. Bijvoorbeeld na reorganisatie of andere impactvolle veranderingen of gebeurtenissen.

SBK staat al meer dan 30 jaar voor opleiden en ontwikkelen van medewerkers in de praktijk. Organisaties moeten meer dan ooit alert zijn en op het juiste moment slagkracht kunnen tonen. Essentieel hierbij zijn de ontwikkelingen op bedrijfskundig en organisatorisch gebied en de vooruitgang in de vakinhoud. De kunst is de juiste mensen op de juiste plek te laten werken. Talenten herkennen en ontwikkelen geeft de organisatie en de medewerkers de kracht optimaal te kunnen en blijven presteren.

Aurélie Hudig- van Beuningen
SOUL at Work

Aurélie Hudig- van Beuningen

SOUL at Work

SOUL at Work, the HR partner that activates potential | We join passion and purpose through corporate and private programmes. Curious how we can unleash the unlimited potential of your company, your team or yourself? We’d love to hear from you!

MISSION
We believe in creating a better world by bringing out the best in people and their organisations. Our SOUL Cycles are designed to help people uncover true potential. Aligning purpose and passion brings out energy, drive and commitment.

TEAM
SOUL at Work is based in Amsterdam and run by a team of professional trainers and coaches. They share a passion for enabling people and organisations to flourish. The expertise of our team ranges from MBTI to creative visualisation and from Design Thinking to body-work.

DNA
SOUL at Work’s programmes are inspired by creative, innovative techniques and ways of working. Creativity, equivalence, connectedness, playfulness and practical usability are values that we believe in.
SERVICES
SOUL at Work runs SOUL Cycles for companies, in private groups and in one on one sessions. A unique aspect of our Corporate programmes is our Pay it Forward philosophy. This formula spreads the advantages cost-effectively throughout the organisation and helps participants to deeply embed the new skills in their daily practice. Read more about our Services on soulatwork.nl.

Martijn Blom
Druide leren & ontwikkelen

Martijn Blom

Druide leren & ontwikkelen

Ik begeleid leerprocessen van mensen in organisaties zodat zij zich op een duurzame manier kunnen ontwikkelen. Duurzaam betekent voor mij met aandacht (veilig en respectvol), met impact (inspirerende vorm en vanuit ervaring) en toepasbaar (praktisch en gekoppeld aan de taak).

Ik heb bijzondere interesse in vraagstukken die medewerkers en teams in ‘midden’ posities in organisaties ervaren, zoals teamleiders, coördinatoren, maar ook interne adviseurs en klant- of relatiemanagers.

Systemische kijk op teams en organisaties.
Transformationeel- en Oplossingsgericht begeleiden.

Mensen begeleiden en zien dat zij een groei doormaken op hun eigen manier is iets wat mij gelukkig maakt, zowel in mijn werk als privé.
Met de ACT Meting neem ik je mee op reis van onbewust naar bewust! Ben jij nieuwsgierig naar jezelf? Wil jij graag meer inzicht krijgen waar nog ontwikkeling zit voor jou op professioneel en/of persoonlijk gebied? Dan help ik jou graag!

Naast mijn werk als Actor ben ik ook werkzaam voor de onderwijsinstelling Zuyd Hogeschool in Limburg en begeleid ik studenten naar een geschikte beroepsopleidende stage binnen het profiel HRM of bedrijfskunde

Manfred Albersen
MAConsultancy & partners

Manfred Albersen

MAConsultancy & partners

Top Coach met passie voor het ontwikkelen van een persoon, team en organisatie. Mijn leidraad voor een analytische aanpak hierbij is het gedachtegoed van Jung, Rogers en Adler. Kwaliteiten en ruime leiderschaps-ervaring op executive niveau zet ik graag in voor het oplossen, via gerichte interventies gebaseerd op de HBM-filosofie, van problematiek bij veranderingen. Professionaliteit, senioriteit en bezieling zijn mijn overtuigende succesfactoren.
Ik ben Mensgericht, empathisch, sterk analytisch, intuïtief, vertrouwenwekkend, krachtig en inspirerend.Lid NOBCO vakgroep executive coaching.

Amy Immers-Lugtenburg
Eigen Wijs Coaching & Advies

Amy Immers-Lugtenburg

Eigen Wijs Coaching & Advies

Samen onderzoeken hoe jij meer flow in je leven kunt ervaren. De ACT meting maakt je bewust van je natuurlijke talenten, maar ook van belemmeringen om je potentieel ten volle te benutten.
Ik ben scherp en gefocust op waar beweging gemaakt kan worden die leidt tot werkelijke transformatie.

Karin kan als geen ander jou helpen jouw “Key to Success” te vinden. Zij is een ervaren en warme betrokken coach, die wel voor resultaat gaat.

“Als je blijft doen wat je deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg.” Je mag uit je comfortzone stappen om te veranderen en groeien. ACT is een prachtige bron om mee werken als spiegel van je zelfkennis over jouw persoonlijke kracht en energie.

Kijk uit naar een kennismakingsgesprek!

Ons Human Being Management netwerk heeft als missie: gelukkige mensen in succesvolle organisaties. Iedere dag opnieuw probeer ik hierin een bijdrage te leveren. We stimuleren mensen in organisaties om naar zichzelf te leren kijken en daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Klinkt simpel en is ook zeker haalbaar, maar er is wel moed voor nodig om de volgende stap te zetten. Hierin een bijdrage kunnen leveren is mijn passie.
“Heb de moed het allerbeste voor jezelf te willen!”

InFource is van mening dat wanneer je doet waar je goed in bent, je natuurlijke competenties benut, je plezier hebt in wat je doet, je er goed in bent en er energie van krijgt! InFource helpt bij een stuk bewustwording en geeft je inzicht in jouw potentiële competenties en samen kijken we hoe we deze optimaal tot ontwikkeling kunnen brengen.   

Als De Levenskeuze Coach begeleidt ik Young Professionals in het bewust ontdekken van hun levenspad

Mijn coachingstraject “ACT@Crossroads” helpt de young professional tussen de 20 en 35 jaar die een weloverwogen levenskeuze wil maken door middel van het vergroten van het zicht op zijn potentieel, kracht en schaduw en het versterken van zijn slagkracht met behulp van praktische tools.

Martien de Bruijn
Mar10 Training & Coaching

Martien de Bruijn

Mar10 Training & Coaching

Je kunt een enorme persoonlijke ontwikkeling doormaken, als je je bewust bent van je eigen kracht, energie en talent. Dat haal ik als coach samen met jou naar boven.
Gun jezelf de persoonlijke groei die in je zit!

Als consultant pel ik ogenschijnlijk complexe vraagstukken snel af en op basis daarvan formuleer ik een heldere strategie en een pragmatische aanpak. Waarbij de markt waarbinnen het bedrijf opereert altijd leidend is. Dit combineer ik met een sterk gevoel voor de menselijke omgeving, creëer draagvlak en toon de besluitvaardigheid, daadkracht en het enthousiasme om de strategie te vertalen naar concrete acties. Hierdoor krijg ik mensen in beweging en worden doelstellingen gerealiseerd.

Geluk en kwaliteit van leven, prive en op het werk. Daar ga jij toch ook voor? Ik help al jarenlang studenten en werknemers van bedrijven bij het vinden van balans op het gebied van leefstijl, hobby’s, geluk en werk. Het realiseren van die balans gaat niet altijd vanzelf. Als ACTor ben ik in staat om jou bewust te maken van je kennis en vaardigheden die je van nature hebt, maar ook welke energie kosten, waar je aandacht aan kunt besteden en wat je maar beter kunt laten rusten. Co-creatie en verbinden! Daar ga en sta ik voor!

Manda is een scherpe doortastende denker. Zij observeert processen en kan de vinger op de juiste plek leggen. De opgedane inzichten verwoordt zij op een prettige manier. Zo ontstaat er een mooie verbinding tussen haar en de mensen met wie zij werkt.
Manda doorleeft de HBM filosofie en heeft een verdiepende kennis op de ACT® methodiek. Haar begeleiding werkt verhelderend, geeft handvatten voor de toekomst en is gericht op de kracht van de ander.
Onze dienstverlening bestaat uit:
– teamontwikkeling
– leiderschapsontwikkeling
– search
– interim management
– teamontwikkeling
– organisatieontwikkeling
– intervisie
– coaching
– loopbaanmanagement
– talentmanagement
– studiekeuze

Marien Colijn
Ym Interim, Advies & Coaching

Marien Colijn

Ym Interim, Advies & Coaching

Maaike Pronk
Kracht Ontwikkeling en Advies

Maaike Pronk

Kracht Ontwikkeling en Advies

Ronald Morauw Marechal
Verum, echte mensenwerk

Ronald Morauw Marechal

Verum, echte mensenwerk

MENSEN HEBBEN HET RECHT OP DE BESTE VERSIE VAN ZICHZELF. Daarom biedt Verum - echte mensenwerk:
-strategie sessies
-competentiemeting
-competentieontwikkeling (coaching en training)
-loopbaancoaching
-personal coaching
-selectie
-samenwerking en team coaching
-mediation

Karin van Kesteren
De Teamfabriek

Karin van Kesteren

De Teamfabriek

Ik help jou als professional en desgewenst je team in het verbeteren van samenwerking en het behalen van resultaten. Ik baseer mij op een aanpak waarin waarderend onderzoeken en veranderen, ofwel Appreciative Inquiry, centraal staat. Dat betekent dat het vertrekpunt ligt bij wat reeds goed gaat of wat ieders kracht en motivatie is. de meting van ACT is een prachtig instrument om als vertrekpunt te gebruiken en richting voor gewenste verandering te zien.

Frits van Lingen
Veranderen & Meer

Frits van Lingen

Veranderen & Meer

Ik ben een mensgerichte (lean) verandercoach die vanuit de verbinding management en hun teams begeleidt in veranderingen. Als Coach train ik management en medewerkers om hun mentale veerkracht te vergroten. Continue verbeteren om als ( veerkrachtige) organisatie, team en individu te kunnen groeien, staat centraal in mijn aanpak. Het inzetten van de ACT competentiemeting is onderdeel van dit groeiproces.

Gonny Bouwhuis
Praktijk Voor BewustzijnsOntwikkeling

Gonny Bouwhuis

Praktijk Voor BewustzijnsOntwikkeling

Macha Haerkens
Advizze

Macha Haerkens

Advizze

Passie en enthousiasme liggen ten grondslag aan de start van Advizze. Tijdens mijn carrière als begeleider van (Lean Six Sigma) verbeterprojecten, waarin verandering, verbetering, effectiviteit en coaching centraal stonden, liep ik regelmatig aan tegen grenzen van medewerkers en teams. Daarbij werd vaak de vraag gesteld hoe we teams en organisaties konden laten groeien en beter konden inrichten. Dat is waar Advizze u in kan begeleiden. Onze focus ligt daarbij op het (her)ontdekken van natuurlijk talent en duurzame inzetbaarheid. Samen komen tot gewenste resultaten: effectieve en efficiënte organisaties met de juiste persoon op de juiste plek en succesvolle teams.

Monique Visser
Studiewegwijs

Monique Visser

Studiewegwijs

Wij geloven dat als jongeren een goed beeld van zichzelf hebben, dit helpt in het vinden van een passende opleiding. Dat ze eerder op de goede plek zitten en een studie of opleiding met plezier en zonder onderbreking afmaken. En als jongeren hun talenten en capaciteiten inzetten en met plezier studeren en werken, dan is de maatschappij daar ook mee geholpen. Studiewegwijs is opgericht om jongeren te helpen te kiezen voor een passende studie of beroepsopleiding.

Marike van Spanje
Samen werken

Marike van Spanje

Samen werken

Herman Vandenbranden
HBM België

Herman Vandenbranden

HBM België